Coltotal group
    
  Ro  En

Despre noi Competente
Activitati
Stiri si Evenimente Cariere
     Servicii
     Comert

Imobiliare

Imobiliare 2006


    Euro Imobiliare 2006 este o agentie imobiliara de prestigiu pe piata buzoiana, infiintata in 2006 si pozitionata in centrul municipiului Buzau, pe Bulevardul Unirii,  Bl. 14, Sc. I, Parter.

     Noi, cei de la Euro Imobiliare 2006, formam o echipa tanara, ambitioasa si plina de entuziasm, al carei crez este acela de a redefini in perceptia clientilor nostri notiunea de "agentie imobiliara" .

     Suntem de parere ca in orice domeniu calitatea standardelor unei companii reflecta in mod special calitatea membrilor echipei, care contribuie la atingerea acestor standarde si, pentru acest motiv, Euro Imobiliare 2006 continua sa investeasca in perfectionarea angajatilor sai.

     Pentru noi serviciile de inalta calitate pe care le oferim inseamna o dezvoltare permanenta a portofoliului si, in mod special, satisfacerea cerintelor clientilor nostri.

Pentru a obtine mai multe informatii despre EURO IMOBILIARE 2006, va rugam sa vizitati site-ul nostru dedicat la adresa: http://www.euroimobiliare2006.ro  
 

    Evolutia dinamica pe care o inregistreaza piata afacerilor autohtone impune o noua viziune si o noua abordare din partea unei companii imobiliare. O companie imobiliara care isi mobilizeaza cunostintele, resursele si experienta pentru succesul clientilor sai. Acea companie este Prima Casa.

    Situata in zona Garii Buzau, pe Str Salvarii, Nr. 41, Compania Imobiliara Prima Casa  este mai mult decat o companie de intermediere si consultanta imobiliara.

    Integritatea, Onestitatea, Inventivitatea, Exigenta si Profesionalismul sunt valorile incontestabile pe care noi, echipa de la Prima Casa, suntem convinsi ca vom reusi sa le transformam din simple cuvinte in repere stabile, definitorii pentru intreaga noastra activitate.


              Pentru a obtine mai multe informatii despre PRIMA CASA , va rugam sa vizitati site-ul nostru dedicat la adresa: http://www.primacasabz.ro  
 
     Infiintata inca din 2007, cand piata imobiliara era lipsita de repere solide pentru alegerea unui partener viabil, agentia imobiliara Casa Lux 2007 a parcurs cu succes toate etapele impuse de piata buzoiana.

    Casa Lux 2007 a investit de la inceput in dezvoltarea unei baze unice de date, complexe, creata prin intermediul unui soft performant si a unui sistem de operare foarte rapid, care poate fi accesata de oricare dintre vizitatorii site-ului nostru. Ofertele sunt reale si cuprind detalii si fotografii ale imobilelor.

    Informatiile de specialitate, culese si gestionate inteligent, precum si volumul activitatii fac din Casa Lux 2007 un partener deschis pentru orice tip de serviciu imobiliar:

– vanzari;
– cumparari;
– inchirieri;
– consultanta;
– asistenta in domeniul creditelor bancare.

     Speram ca v-am convins ca societatea noastra este alcatuita din profesionisti care cunosc adevaratul inteles al parteneriatului si confidentialitatii, care privesc fiecare tranzactie ca pe un real succes, care ofera clientilor servicii competitive in domeniul imobiliar; in acest sens va asteptam la sediul nostru din Bulevardul Balcescu, numarul 33, bloc Camelia - parter.

Pentru a obtine mai multe informatii despre Casa Lux 2007, va rugam sa vizitati site-ul nostru dedicat la adresa: http://www.casalux2007.ro  
 

 
Copyright 2005 © Coltotal.ro Toate drepturile rezervate.                                                                                          Contact  |  Sitemap